Peel of ansiktsmaske

Heia!

I morest hadde jeg faktisk veldig bra tid noe som er ganske ulikt meg, haha! Har hatt en veldig bra dag i dag, hadde god tid i morest og ikke så alt for tung dag på skolen. Men når jeg kom hjem måtte vi vaske hele huset, åhh hater å vakse.
For to dager siden bestille jeg meg noen småting fra luxushair  . Den ene tingen var remover som skal fjerne keratin extention, jeg hadde noen extention biter her og der var ikke særlig fint. Jeg synes ikke den removern var spesiell bra, dere finner removern HER . Og i tillegg kjøpte jeg Jolie Visage BlackHead Remover er en peel of ansiktsmaske som renser porene i dybden og forebygger nye hudormer. Dette produktet er IKKE testet på dyr, noe som er veldig bra. Dere finner den HER 

Jeg og min søster har testet den og vi synes at den er veldig god å påføre ansiktet. MEN når vi prøve å ta masken av hadde vi så mye smerter det var så vondt, trodde hele ansikt mitt skulle bli dratt av. Mye satt igjen som var nesten umulig å få av. Anbefales ikke videre!!

Dette er det jeg hadde på meg når jeg kom hjem fra skolen :Ansiktene våre var full av sånne røde vonde flekker Det gjør så utrolig vont, skal aldri prøve den igjen!

Én kommentar

Silje Moen

17.11.2015 kl.21:55

digg med maske:)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Lotte, er 18 år og kommer fra Hitra. Her kommer jeg til å skrive om min hverdag, mine interesser og hva enn jeg kommer på.Sosialt

Instagram Twitter


Kategorier
ArkivGratisdesign laget av Tonjemt


hits