Endelig helg!

Hei!

På onsdagen var i Trondheim, å da var jeg til tannlegen for å stramme reguleringen. Fysøren det var mye vondere denne gangen enn det har vært før. Som en liten trøst for at det var vondt så dro jeg å kjøpte meg sushi, elsker virkelig sushien de har på shin sushi på Trondheim Torg. Var også innom Kicks for å kjøpe foundation, utrolig god foundation fra MAC. Kom hjem ganske sent på onsdagen,orket ikke å gjøre så mye. I går skjedde det ikke noe, har vært så sykt trøtt denne uken. 
Denne uken har gått så utrolig skate, men i dag er det endelig fredag. Jeg sluttet 11.15 Og i dag skal vi feire bursdagen til pappa. Det gleder jeg meg fordi da kommer en del av slekten på min fars side. Utrolig koselig når vi alle er smalet! 

Ellers har vi begynt å pynte til jul, ikke så mye på stuen da. Men jeg har tatt opp juletreet, vet ikke helt når jeg skal begynne å pynte det. Den ene katten elsker å leke med julekuler. Tror jeg må vente litt med å pynte treet så ikke kulene blir ødelagt. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Lotte, er 18 år og kommer fra Hitra. Her kommer jeg til å skrive om min hverdag, mine interesser og hva enn jeg kommer på.Sosialt

Instagram Twitter


Kategorier
ArkivGratisdesign laget av Tonjemt


hits