Hei bloggen!

 

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og det er fordi at jeg ikke har hatt noe å skrive om. Jeg elsker å blogge, men har så utrolig lite å skrive om. Men nå skal jeg prøve igjen å blogge litt, denne gangen skal jeg klare det. Men kommer sikkert ikke til å blogge så mye fordi da kommer det ikke til å vare så veldig lenge. 


Legger ved et bilde fra da jeg var i Brighton

My wish list 

Rapunzel hår                                                                                                                                                       Ralph Lauren jakke 

 

 

 

 Macbook Air                                                                                                                             Kjole HER

 

 

 

 Nike bukse                                                                                                                       Shorts

 

 

 Skjerf                                                                                                                                              Nike genser

 Nike genser med glidelås

 

 

 

Outfit

Hei bloggen!

I dag startet dagen med så mye stress, jeg våknet 07.08, og jeg må gå klokken 07.15 for å rekke bussen. Det tar ca 10 min å gå, jeg rakk ikke å sminke meg eller børste håret. Måtte kaste alt jeg skulle ha med meg i sekken å springe, jeg var så sykt varm. Fra nå av skal jeg begynne å stå opp tidligere, skal i vertfall prøve. 

Ellers så var jeg ferdig i dag klokken 11.15, er ikke så lenge siden jeg kom hjem. Jeg dro rett til butikken for å kjøpe noe småtteri til helgen. Så når jeg kom hjem tok jeg noen bilder, finner ikke stativet mitt så det ble dessverre speilbilder. Og noen bilder av kattene


Topp: BikBok // Bukse: Topshop // Klokke HER

 

Daniel Wellington

Hei hei!

i dag har jeg vært å hatt på negler, utrolig uvant med lange negler. Har jo hatt falske negler før, men disse er mye lengre. Kommer aldri til å slutte å bruke falske negler, in love! I dag sluttet jeg klokken 14.30 hadde en litt lengre dag i dag, noe som er litt rart siden jeg bare har to lange dager i uken. I morgen slutter jeg klokken 11:15, fredager♥ Det har vært en veldig stressende dag på skolen i dag så jeg har ikke hatt tid til å spise matpakken jeg hadde med meg. Så etter skolen gikk jeg å satte meg på Enver for å spise matpakken min der, måtte kjøpe en brus syntes det ble for frekk å bare sette seg der å spise uten å kjøpe noe. Klokken 15.20 har jeg kjøretime, noe jeg gruer meg veldig til side at jeg har ikke kjørt meg kjørelærer på veien på en god stund. Men det blir vell ikke så ille når jeg begynner å kjøre, tenker jeg. 

Jeg har forresten kjøpt meg Daniel Wellington klokke, jeg er så sykt fornøyd med den. Jeg fikk kjøpt den av en venninne for den var veldig stor rund armen hennes, fikk kjøpt den for bare 400 kr, det er helt sykt billig. Den er litt stor rund armen min også men det spiller ingen rolle. Finner klokkene HER

Nå har jeg nettopp kommet hjem, er veldig sliten etter en så lang dag. Nå skal jeg dusje og ha på meg natt klær å vente til Tusvik og Tønne sitt programleder, fordi Sophieelise skal være med. Programmet starter 21.40 på TV2 

 

 

De to hvite prikkene er bare lyse som reflekterer i klokken, haha!Noe nytt!

Hei! 

I dag har jeg vert på skolen, som vanlig men i dag sluttet jeg 13.30. Godt å være ferdig tidlig. 
i det ene friminuttet var jeg på Cubus, å de hadde det nye foundation jeg nettopp hadde sett på en side på internett.
Ble utrolig glad når jeg så det så kjøpte det med en gang, haha. Og i tillegg kjøpe jeg en annen foundation. 
Jeg fant en video om hvordan det taes på. Jeg er utrolig fornøyd med mitt det dekker utrolig godt, den er ikke så mørk som den er på bilde under. 
Etter skolen dro jeg hjem, og sovnet på soffaen med en gang. 

Dette er fra et annet merke, men ellers er det akkurat det samme. 
Har den i samme farge som den andre foundation 


Genser fra Bikbok // bukse fra topshop 


Coolstuff.no

sponset av coolstuff gjennom sponsetblogg.no


 

Hei alle sammen!

Nå begynner det å bli vinter og kaldt, å da er det ekstra godt å sette seg ned i soffaen med et godt pledd, og jeg har verdens beste pledd. 
Nemlig et pledd med ermer, hvor genialt er ikke det? Jeg bruker mitt pledd hele tiden, det er så utrolig god å bruke. Jeg har mitt pledd i en brun farge, når jeg skulle kjøpe det så hadde de bare den ene fargen igjen. Men Coolsuff har alle fargene på lager nå. Fargene de har er : rød, blå, brun, cream og rosa. 
Anbefaler virkelig alle å kjøpe et slikt pledd med ermer, jeg skal vertfall kjøpe meg flere. Det koster bare 299 kr, super billig. 

Finner pleddene HER!


Bildene er tatt fra Coolstuff.no

Ny header og nytt design

Hei alle samme!

Først vil jeg takke min super snille venninne som er så flink å lager header til meg, og legger den inn på bloggen Og hun byttet design til meg.
Setter stor pris på at du gidder å gjøre noe sånt for meg. 

I dag er det fredag og jeg slutte 11.15 på skolen noe som er fantastisk godt. 
Når jeg kom hjem i dag satt jeg nesten en time for å prøve å sette på meg vipper, men fikk det ikke til så jeg ga opp til slutt. 

I kveld skulle jeg egentlig på fest hos noen venner, men det kom noe i veien så det ble ikke noe av det likevel. 
Så da skal jeg bare være hjemme, ungen til kjæresten til min onkel kommer til Hitra i helgen og da skal jeg henne.
Har ikke sett henne på en stund så det kommer til å bli trivelig. 

Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke. Men i dag registrerte jeg meg hos Sponsetblogg.no som kan hjelpe meg. De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag.  Har du registrert deg på sponsetblogg.no ?

 
Lenge siden sist

Hei! 

 Det begynner å bli en stund siden sist jeg blogget, men jeg skal prøve å blogge mer fremover. Idag har jeg vært på skolen, har ikke gjort noe spesielt, jeg sluttet 13.30 på skolen. Elsker de dagene jeg slutter så tidlig, etter skolen kom min mor å hentet meg i Fillan også dro vi til hytten. Jeg spiste litt mat der også måtte vi rydde litt utenfor siden det er meldt storm. Etter det gikk vi inn for å lage kakao, vi snakket litt om det som hadde skjedd tideliger i uken og hva som kommer til å skje i de neste ukene.
I forje uke så var jeg for å fikse neglene mine, jeg er veldig fornøyd med de jeg har en naturlig farge på neglene. Jeg fikset de på WI-TO til en trivelig dame som heter Tone, hun er veldig flink og jeg tror jeg skal tilbake dit og sette på meg nye negler om noen uker. 

 Tan in a can

Hei! 

Jeg har prøvd mange forskjellige selvbruninger med, men sunspa er helt klart min favoritt! ''chocolate'' sprayen fungerer veldig bra, og er veldig enkel å bruke.Den sakper en nydelig brunfarge. Det tar ikke lang tid å påføre sprayen og jeg har aldri opplev skjolde med den. Den kan brukes på både kropp og ansikt, Husk selvbruningshanske. Det eneste som er negativt er at den blir veldig fort tom. 

 

 
 

Spray her

Hansk her

København i bilder del 1

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » April 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
hits