Noe nytt

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har blogget og jeg har savnet bloggen utrolig mye. Hadde ikke noe spennende jul siden jeg har syk hele julen, begynte å bli frisk noen dager før nyttårsaften. Min nyttårsaften var heller ikke noe spennende, var i Trondheim med familien og vi alle feiret i lag. Det var ganske koselig, noe det alltid er når familien er samlet. 
Skolen har startet igjen, skulle ønske ferien varte litt lenger, men det er snart vinterferie og da skal jeg til Tyrkia det blir i Alanya/Oba noe jeg gleder meg utrolig mye til. 

I julen bestilte jeg meg litt sminke og selvbruning fra Coverbrands, jeg kjøpte for det meste The Balm produkter, elsker de produktene. 

 
Hanske HER // Selvbrunings mouse HER // selvbruning til ansikt HER

Hot mama fra the balm HER

 


 Mary-Lou manizer aka "The luminizer" fra the balm HER

 

Festligheter

Hei!

Beklager mitt fravær fra blogge, det har skjedd en del som gjør til at jeg ikke klarte å gjøre noe. Var helt utmattet om dagene, men nå er det over og skal blogge mye fremover. På fredagen etter skolen (11.15) så dro jeg og pappa til Orkanger for å kjøpe noen gaver. Fant nesten ingenting, kjøpte bursdagsgave til mor som var på lørdagen. På lørdagen var jeg på julebord med klasse, herreguud det var så gøy. Synd at ikke alle kunne komme, og maten var fantastisk angrer på at jeg spiste så lite mat. Det ble litt for mye drikke på meg i vertfall, skulle egentlig dra ut på byen men jeg er ikke 18 enda så da ble det ikke noe av det. Egentlig så er det veldig bra! Var utrolig dårlig på søndagen ja, kattene vekte meg halv sju sånn ca, trodde jeg lå for døden fyflate det var fælt. Og i dag er det mandag, ikke alt for lenge til juleferie trenger virkelig ferie nå. Vi pyntet ENDELIG juletreet, noe jeg har mast om så alt for lenge. Og resten av huset er også pyntet. Kan ikke legge under noen pakker enda for kattene bruker og åpne gavene. Mamma hadde ordnet fire julegaver til kattene og de har åpnet tre av dem, haha. 
Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
hits