Jeg får dra hjem!

Hei alle sammen!

 

I går ble jeg lagt inn på sykehuset på Orkanger, så i går brukte jeg hele dagen på å snakke med leger. Var utrolig redd for å være her alene først, men det gikk fort over! Så jeg satt alene i tv-stuen, det gikk så mange julefilmer som jeg bare måtte se. Og i dag får jeg dra hjem, heldigvis! Trodde egentlig ikke at jeg fikk dra hjem, men det ordnet seg. Nå er jeg utrolig sliten, ligger bare på rommet å ser på tv. Venter på at min mor skal komme, noe jeg håper ikke er lenge til.

God helg!

Hei!

Jeg vet jeg sa at jeg skulle blogge mer, men jeg ble utrolig syk. Var til legen på onsdagen og fikk medisin, de funket ikke særlig bra så i dag igjen dro jeg til legen, men måtte dra til Frøya. Han klarte ikke å finne ut noe så han sende meg hjem igjen. På fredagen var det juleavslutning på skolen, utrolig godt! Og i tillegg ble jeg 18 år på fredagen jeg dro på butikken etter skolen for å kjøpe rusbrus, og i dag har jeg tatt jomfruturen på polet og i tillegg kjøpt meg flakslodd. Har ennå ikke vært ute på byen, men det er fordi jeg har vært syk og er enda syk men begynner og bli bedre. I kveld skal jeg bare være hjemme og se en film eller noe. 
Endelig helg!

Hei!

På onsdagen var i Trondheim, å da var jeg til tannlegen for å stramme reguleringen. Fysøren det var mye vondere denne gangen enn det har vært før. Som en liten trøst for at det var vondt så dro jeg å kjøpte meg sushi, elsker virkelig sushien de har på shin sushi på Trondheim Torg. Var også innom Kicks for å kjøpe foundation, utrolig god foundation fra MAC. Kom hjem ganske sent på onsdagen,orket ikke å gjøre så mye. I går skjedde det ikke noe, har vært så sykt trøtt denne uken. 
Denne uken har gått så utrolig skate, men i dag er det endelig fredag. Jeg sluttet 11.15 Og i dag skal vi feire bursdagen til pappa. Det gleder jeg meg fordi da kommer en del av slekten på min fars side. Utrolig koselig når vi alle er smalet! 

Ellers har vi begynt å pynte til jul, ikke så mye på stuen da. Men jeg har tatt opp juletreet, vet ikke helt når jeg skal begynne å pynte det. Den ene katten elsker å leke med julekuler. Tror jeg må vente litt med å pynte treet så ikke kulene blir ødelagt. 


Trondheim

Hei!

I går dro jeg til Trondheim, fordi mamma og pappa skulle på julebord og jeg hadde ikke lyst til å være hjem alene. I går hadde jeg fri fra skolen det var nemlig planleggingsdag! Dro i 11-tiden hjemantifram, kom fram 13.30! Da dro vi hjem til tante også var jeg med å kjøre mor og far til der juleborde skulle være, deretter dro vi å handlet litt mat til kvelde. Vi spise taco, selvfølgelig! Gjorde ikke noe spesielt resten av kvelden.
I morest var vi sløve, det var ikke noe stress. Det var utrolig godt, når klokken var rund 13-tiden begynte vi å ordne oss for å dra til city syd på shopping. Fant ikke noe jeg hadde lyst på der, dro deretter på en matbutikk for å kjøpe noe godt til i kveld og det ble pizza♥♥♥♥ Vi har også ordnet karameller, har ikke smakt på de, men håper de blir gode!

Spørsmålsrunde

Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, så det er bare å spøre :)

Minste katten var ut i snø for første gang

All black

Heeeia!

Fysøren så kaldt det har blitt i det siste, og i natt er det meld snø! Håper virkelig det begynner å snø. Elsker snø, men hater at det er kaldt haha.

Nå er det bare 29 dager til jeg bli 18 år, woho gleder meg så sykt mye. Da kan jeg endelig kjøpe min egen rusbrus og flakslodd, haha!

Topp; BikBok// bukse; topshop//

Hadde håret nede i dag, men orket ikke å ha den nede når jeg kom hjem så måtte sette det opp

Video?

Hei hei!

I dag startet dagen ganske bra, jeg trengte ikke å våkne før halv åtte Bussen min går ikke før 08.45, onsdager ♥♥♥ Når jeg kom på skolen hadde jeg først to timer med norsk og deretter to timer med gym, men vi fikk gå tidligere i dag så jeg var hjemme halv 2. Vart godt å komme hjem å se at det ikke var noen andre her! 

Tenke å ha en video, men vetikke hva den skal være om! Noen ønsker? 

 


Peel of ansiktsmaske

Heia!

I morest hadde jeg faktisk veldig bra tid noe som er ganske ulikt meg, haha! Har hatt en veldig bra dag i dag, hadde god tid i morest og ikke så alt for tung dag på skolen. Men når jeg kom hjem måtte vi vaske hele huset, åhh hater å vakse.
For to dager siden bestille jeg meg noen småting fra luxushair  . Den ene tingen var remover som skal fjerne keratin extention, jeg hadde noen extention biter her og der var ikke særlig fint. Jeg synes ikke den removern var spesiell bra, dere finner removern HER . Og i tillegg kjøpte jeg Jolie Visage BlackHead Remover er en peel of ansiktsmaske som renser porene i dybden og forebygger nye hudormer. Dette produktet er IKKE testet på dyr, noe som er veldig bra. Dere finner den HER 

Jeg og min søster har testet den og vi synes at den er veldig god å påføre ansiktet. MEN når vi prøve å ta masken av hadde vi så mye smerter det var så vondt, trodde hele ansikt mitt skulle bli dratt av. Mye satt igjen som var nesten umulig å få av. Anbefales ikke videre!!

Dette er det jeg hadde på meg når jeg kom hjem fra skolen :Ansiktene våre var full av sånne røde vonde flekker Det gjør så utrolig vont, skal aldri prøve den igjen!

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
hits