Noe nytt

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har blogget og jeg har savnet bloggen utrolig mye. Hadde ikke noe spennende jul siden jeg har syk hele julen, begynte å bli frisk noen dager før nyttårsaften. Min nyttårsaften var heller ikke noe spennende, var i Trondheim med familien og vi alle feiret i lag. Det var ganske koselig, noe det alltid er når familien er samlet. 
Skolen har startet igjen, skulle ønske ferien varte litt lenger, men det er snart vinterferie og da skal jeg til Tyrkia det blir i Alanya/Oba noe jeg gleder meg utrolig mye til. 

I julen bestilte jeg meg litt sminke og selvbruning fra Coverbrands, jeg kjøpte for det meste The Balm produkter, elsker de produktene. 

 
Hanske HER // Selvbrunings mouse HER // selvbruning til ansikt HER

Hot mama fra the balm HER

 


 Mary-Lou manizer aka "The luminizer" fra the balm HER

 

Gårsdagens innkjøp

Hei alle sammen!

Endelig er det mye snø ute, dette har jeg gledet meg til utrolig lenge nå. Det er så utrolig vakkert å se ut av vinduet, skulle ønske det var sånn hele åre, bortskjedd fra at det er kaldt! Hadde det vært varmt hadde jeg vært ute hele tiden. dessverre så er det ikke særlig varmt 
I går etter skolen dro jeg og pappa til Orkanger for å gjøre noen små ting og da ble det selvfølgelig litt shopping, kjøpte bare litt klær, litt sminke og en hårkur. Og jeg fikk endelig spise kjøttkaker,når vi var på Orkanger. Når servitøren skulle servere oss maten så han ganske forvirret ut fordi jeg skulle ha kjøttkaker og min far skulle ha hamburger. vi spiser ikke så mye av det hjemme fordi mamma lager det ganske ofte på jobb. Og da har hun ikke lyst til å komme hjem til den maten hun lager på jobb. Denne bestilte jeg fra Coverbrands


Denne er også fra Coverbrands


kosten er fra H&M 


real techniques, kjøp på H&M


Nattklær sett fra Cubus


Genser fra BikBokKjole fra BikBok

Hårkur fra Jan Thomas kjøpt på vita

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
hits