Uken som gikk...

Ukens cravings... Jeg har vært helt hektet på sjokolademelk, center og redbull, får ikke nok av det.Ukens høydepunkt... Dette har vært en bra uke for meg, siden jeg endelig klarte teorien på bil, så da fikk jeg oppkjørings time og langkjørings time. Jeg vil ikke fortelle når jeg har oppkjørings time tilfeldig jeg stryker, noe jeg sikker kommer til å gjøre. Og vi har bestilt sydentur til vinterferie, blir utrolig godt å komme seg bort fra denne plassen selv om det bare er en uke. Ukens serie... Jeg har vært helt dilla på vampire diaries, har sett alle sesongene som er på Netflix. Dessverre er det bare 5 sesonger på Netflix :( Ian sommerhalder er helt klart min favoritt. 

Noe nytt

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har blogget og jeg har savnet bloggen utrolig mye. Hadde ikke noe spennende jul siden jeg har syk hele julen, begynte å bli frisk noen dager før nyttårsaften. Min nyttårsaften var heller ikke noe spennende, var i Trondheim med familien og vi alle feiret i lag. Det var ganske koselig, noe det alltid er når familien er samlet. 
Skolen har startet igjen, skulle ønske ferien varte litt lenger, men det er snart vinterferie og da skal jeg til Tyrkia det blir i Alanya/Oba noe jeg gleder meg utrolig mye til. 

I julen bestilte jeg meg litt sminke og selvbruning fra Coverbrands, jeg kjøpte for det meste The Balm produkter, elsker de produktene. 

 
Hanske HER // Selvbrunings mouse HER // selvbruning til ansikt HER

Hot mama fra the balm HER

 


 Mary-Lou manizer aka "The luminizer" fra the balm HER

 

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
hits