Mine favorittblogger 

Annijor.no HER // Marthe Borge HER // Sofie Caroline Nilsen HER  // Sophie Elise HER

  Andrea Badendyck HER // Anna Edwin HER // Erica kvam HER // Anna Rasmussen HER // Therese HER

Trondheim

Hei!

I går dro jeg til Trondheim, fordi mamma og pappa skulle på julebord og jeg hadde ikke lyst til å være hjem alene. I går hadde jeg fri fra skolen det var nemlig planleggingsdag! Dro i 11-tiden hjemantifram, kom fram 13.30! Da dro vi hjem til tante også var jeg med å kjøre mor og far til der juleborde skulle være, deretter dro vi å handlet litt mat til kvelde. Vi spise taco, selvfølgelig! Gjorde ikke noe spesielt resten av kvelden.
I morest var vi sløve, det var ikke noe stress. Det var utrolig godt, når klokken var rund 13-tiden begynte vi å ordne oss for å dra til city syd på shopping. Fant ikke noe jeg hadde lyst på der, dro deretter på en matbutikk for å kjøpe noe godt til i kveld og det ble pizza♥♥♥♥ Vi har også ordnet karameller, har ikke smakt på de, men håper de blir gode!

Svar på spørsmålsrunden!

Hvis du måtte ha valgt mellom 1 år uten sjokolade og 1 år uten sminke, hva ville du valgt? 

- 1 år uten sjokolade!

Hva skal du bli? 

- Jeg har lyst til å bli guide.

Hvem er dine beste venner?

- Ingen!

Beste minne fra 2015?

- Har så mange gode minner, men den dagen jeg møtte Olav fra nattpatruljen må være mitt beste minne ♥Fester du mye?

- Nei

Hva skal du etter videregående?

- Skal reise mye!

Noen du savner?

- Olav fra nattpatruljen

Hvordan så du ut for 2 år siden? Bilde?

Forferdelige bryn, herregud! 

Hva gjør du på fritiden?

- Sover, for det meste 


Favoritt plagg?

- Nattklær

Hvordan er din sminke rutine?

- foundation, pudder, blush, tegne bryn og mascara. 

Hva har du i veska? 

- Bruker ikke veske!

Hvor kjøper du klær?

- Bikbok, H&M, only, vero moda, cubus, topshop

Hvilke serier ser du på?

- Ser alt for mange serie, kommer ikke på noen akkurat nå!

Beste film?

- Har ingen

Din drømmejobb?

- Guide

Favoritt artist/band?

- Har ingen

Hva liker du best ved deg selv?

- Ingen ting. 

Beste minne fra ungdomsskolen?

- Kommer ikke på noen ting fra ungdomsskolen!

Beste minne fra videregående?

- Russetiden

Spørsmålsrunde

Jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde, så det er bare å spøre :)

Minste katten var ut i snø for første gang

Gårsdagens innkjøp

Hei alle sammen!

Endelig er det mye snø ute, dette har jeg gledet meg til utrolig lenge nå. Det er så utrolig vakkert å se ut av vinduet, skulle ønske det var sånn hele åre, bortskjedd fra at det er kaldt! Hadde det vært varmt hadde jeg vært ute hele tiden. dessverre så er det ikke særlig varmt 
I går etter skolen dro jeg og pappa til Orkanger for å gjøre noen små ting og da ble det selvfølgelig litt shopping, kjøpte bare litt klær, litt sminke og en hårkur. Og jeg fikk endelig spise kjøttkaker,når vi var på Orkanger. Når servitøren skulle servere oss maten så han ganske forvirret ut fordi jeg skulle ha kjøttkaker og min far skulle ha hamburger. vi spiser ikke så mye av det hjemme fordi mamma lager det ganske ofte på jobb. Og da har hun ikke lyst til å komme hjem til den maten hun lager på jobb. Denne bestilte jeg fra Coverbrands


Denne er også fra Coverbrands


kosten er fra H&M 


real techniques, kjøp på H&M


Nattklær sett fra Cubus


Genser fra BikBokKjole fra BikBok

Hårkur fra Jan Thomas kjøpt på vita

Lik gjerne facebook siden min

Finner facebook siden min HER 

 All black

Heeeia!

Fysøren så kaldt det har blitt i det siste, og i natt er det meld snø! Håper virkelig det begynner å snø. Elsker snø, men hater at det er kaldt haha.

Nå er det bare 29 dager til jeg bli 18 år, woho gleder meg så sykt mye. Da kan jeg endelig kjøpe min egen rusbrus og flakslodd, haha!

Topp; BikBok// bukse; topshop//

Hadde håret nede i dag, men orket ikke å ha den nede når jeg kom hjem så måtte sette det opp

Video?

Hei hei!

I dag startet dagen ganske bra, jeg trengte ikke å våkne før halv åtte Bussen min går ikke før 08.45, onsdager ♥♥♥ Når jeg kom på skolen hadde jeg først to timer med norsk og deretter to timer med gym, men vi fikk gå tidligere i dag så jeg var hjemme halv 2. Vart godt å komme hjem å se at det ikke var noen andre her! 

Tenke å ha en video, men vetikke hva den skal være om! Noen ønsker? 

 


Peel of ansiktsmaske

Heia!

I morest hadde jeg faktisk veldig bra tid noe som er ganske ulikt meg, haha! Har hatt en veldig bra dag i dag, hadde god tid i morest og ikke så alt for tung dag på skolen. Men når jeg kom hjem måtte vi vaske hele huset, åhh hater å vakse.
For to dager siden bestille jeg meg noen småting fra luxushair  . Den ene tingen var remover som skal fjerne keratin extention, jeg hadde noen extention biter her og der var ikke særlig fint. Jeg synes ikke den removern var spesiell bra, dere finner removern HER . Og i tillegg kjøpte jeg Jolie Visage BlackHead Remover er en peel of ansiktsmaske som renser porene i dybden og forebygger nye hudormer. Dette produktet er IKKE testet på dyr, noe som er veldig bra. Dere finner den HER 

Jeg og min søster har testet den og vi synes at den er veldig god å påføre ansiktet. MEN når vi prøve å ta masken av hadde vi så mye smerter det var så vondt, trodde hele ansikt mitt skulle bli dratt av. Mye satt igjen som var nesten umulig å få av. Anbefales ikke videre!!

Dette er det jeg hadde på meg når jeg kom hjem fra skolen :Ansiktene våre var full av sånne røde vonde flekker Det gjør så utrolig vont, skal aldri prøve den igjen!

My wish list 

Rapunzel hår                                                                                                                                                       Ralph Lauren jakke 

 

 

 

 Macbook Air                                                                                                                             Kjole HER

 

 

 

 Nike bukse                                                                                                                       Shorts

 

 

 Skjerf                                                                                                                                              Nike genser

 Nike genser med glidelås

 

 

 

Outfit

Hei bloggen!

I dag startet dagen med så mye stress, jeg våknet 07.08, og jeg må gå klokken 07.15 for å rekke bussen. Det tar ca 10 min å gå, jeg rakk ikke å sminke meg eller børste håret. Måtte kaste alt jeg skulle ha med meg i sekken å springe, jeg var så sykt varm. Fra nå av skal jeg begynne å stå opp tidligere, skal i vertfall prøve. 

Ellers så var jeg ferdig i dag klokken 11.15, er ikke så lenge siden jeg kom hjem. Jeg dro rett til butikken for å kjøpe noe småtteri til helgen. Så når jeg kom hjem tok jeg noen bilder, finner ikke stativet mitt så det ble dessverre speilbilder. Og noen bilder av kattene


Topp: BikBok // Bukse: Topshop // Klokke HER

 

Daniel Wellington

Hei hei!

i dag har jeg vært å hatt på negler, utrolig uvant med lange negler. Har jo hatt falske negler før, men disse er mye lengre. Kommer aldri til å slutte å bruke falske negler, in love! I dag sluttet jeg klokken 14.30 hadde en litt lengre dag i dag, noe som er litt rart siden jeg bare har to lange dager i uken. I morgen slutter jeg klokken 11:15, fredager♥ Det har vært en veldig stressende dag på skolen i dag så jeg har ikke hatt tid til å spise matpakken jeg hadde med meg. Så etter skolen gikk jeg å satte meg på Enver for å spise matpakken min der, måtte kjøpe en brus syntes det ble for frekk å bare sette seg der å spise uten å kjøpe noe. Klokken 15.20 har jeg kjøretime, noe jeg gruer meg veldig til side at jeg har ikke kjørt meg kjørelærer på veien på en god stund. Men det blir vell ikke så ille når jeg begynner å kjøre, tenker jeg. 

Jeg har forresten kjøpt meg Daniel Wellington klokke, jeg er så sykt fornøyd med den. Jeg fikk kjøpt den av en venninne for den var veldig stor rund armen hennes, fikk kjøpt den for bare 400 kr, det er helt sykt billig. Den er litt stor rund armen min også men det spiller ingen rolle. Finner klokkene HER

Nå har jeg nettopp kommet hjem, er veldig sliten etter en så lang dag. Nå skal jeg dusje og ha på meg natt klær å vente til Tusvik og Tønne sitt programleder, fordi Sophieelise skal være med. Programmet starter 21.40 på TV2 

 

 

De to hvite prikkene er bare lyse som reflekterer i klokken, haha!Noe nytt!

Hei! 

I dag har jeg vert på skolen, som vanlig men i dag sluttet jeg 13.30. Godt å være ferdig tidlig. 
i det ene friminuttet var jeg på Cubus, å de hadde det nye foundation jeg nettopp hadde sett på en side på internett.
Ble utrolig glad når jeg så det så kjøpte det med en gang, haha. Og i tillegg kjøpe jeg en annen foundation. 
Jeg fant en video om hvordan det taes på. Jeg er utrolig fornøyd med mitt det dekker utrolig godt, den er ikke så mørk som den er på bilde under. 
Etter skolen dro jeg hjem, og sovnet på soffaen med en gang. 

Dette er fra et annet merke, men ellers er det akkurat det samme. 
Har den i samme farge som den andre foundation 


Genser fra Bikbok // bukse fra topshop 


Coolstuff.no

sponset av coolstuff gjennom sponsetblogg.no


 

Hei alle sammen!

Nå begynner det å bli vinter og kaldt, å da er det ekstra godt å sette seg ned i soffaen med et godt pledd, og jeg har verdens beste pledd. 
Nemlig et pledd med ermer, hvor genialt er ikke det? Jeg bruker mitt pledd hele tiden, det er så utrolig god å bruke. Jeg har mitt pledd i en brun farge, når jeg skulle kjøpe det så hadde de bare den ene fargen igjen. Men Coolsuff har alle fargene på lager nå. Fargene de har er : rød, blå, brun, cream og rosa. 
Anbefaler virkelig alle å kjøpe et slikt pledd med ermer, jeg skal vertfall kjøpe meg flere. Det koster bare 299 kr, super billig. 

Finner pleddene HER!


Bildene er tatt fra Coolstuff.no

Ny header og nytt design

Hei alle samme!

Først vil jeg takke min super snille venninne som er så flink å lager header til meg, og legger den inn på bloggen Og hun byttet design til meg.
Setter stor pris på at du gidder å gjøre noe sånt for meg. 

I dag er det fredag og jeg slutte 11.15 på skolen noe som er fantastisk godt. 
Når jeg kom hjem i dag satt jeg nesten en time for å prøve å sette på meg vipper, men fikk det ikke til så jeg ga opp til slutt. 

I kveld skulle jeg egentlig på fest hos noen venner, men det kom noe i veien så det ble ikke noe av det likevel. 
Så da skal jeg bare være hjemme, ungen til kjæresten til min onkel kommer til Hitra i helgen og da skal jeg henne.
Har ikke sett henne på en stund så det kommer til å bli trivelig. 

Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen men uten lykke. Men i dag registrerte jeg meg hos Sponsetblogg.no som kan hjelpe meg. De har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag.  Har du registrert deg på sponsetblogg.no ?

 
Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
hits