Jeg får dra hjem!

Hei alle sammen!

 

I går ble jeg lagt inn på sykehuset på Orkanger, så i går brukte jeg hele dagen på å snakke med leger. Var utrolig redd for å være her alene først, men det gikk fort over! Så jeg satt alene i tv-stuen, det gikk så mange julefilmer som jeg bare måtte se. Og i dag får jeg dra hjem, heldigvis! Trodde egentlig ikke at jeg fikk dra hjem, men det ordnet seg. Nå er jeg utrolig sliten, ligger bare på rommet å ser på tv. Venter på at min mor skal komme, noe jeg håper ikke er lenge til.

God helg!

Hei!

Jeg vet jeg sa at jeg skulle blogge mer, men jeg ble utrolig syk. Var til legen på onsdagen og fikk medisin, de funket ikke særlig bra så i dag igjen dro jeg til legen, men måtte dra til Frøya. Han klarte ikke å finne ut noe så han sende meg hjem igjen. På fredagen var det juleavslutning på skolen, utrolig godt! Og i tillegg ble jeg 18 år på fredagen jeg dro på butikken etter skolen for å kjøpe rusbrus, og i dag har jeg tatt jomfruturen på polet og i tillegg kjøpt meg flakslodd. Har ennå ikke vært ute på byen, men det er fordi jeg har vært syk og er enda syk men begynner og bli bedre. I kveld skal jeg bare være hjemme og se en film eller noe. 
Festligheter

Hei!

Beklager mitt fravær fra blogge, det har skjedd en del som gjør til at jeg ikke klarte å gjøre noe. Var helt utmattet om dagene, men nå er det over og skal blogge mye fremover. På fredagen etter skolen (11.15) så dro jeg og pappa til Orkanger for å kjøpe noen gaver. Fant nesten ingenting, kjøpte bursdagsgave til mor som var på lørdagen. På lørdagen var jeg på julebord med klasse, herreguud det var så gøy. Synd at ikke alle kunne komme, og maten var fantastisk angrer på at jeg spiste så lite mat. Det ble litt for mye drikke på meg i vertfall, skulle egentlig dra ut på byen men jeg er ikke 18 enda så da ble det ikke noe av det. Egentlig så er det veldig bra! Var utrolig dårlig på søndagen ja, kattene vekte meg halv sju sånn ca, trodde jeg lå for døden fyflate det var fælt. Og i dag er det mandag, ikke alt for lenge til juleferie trenger virkelig ferie nå. Vi pyntet ENDELIG juletreet, noe jeg har mast om så alt for lenge. Og resten av huset er også pyntet. Kan ikke legge under noen pakker enda for kattene bruker og åpne gavene. Mamma hadde ordnet fire julegaver til kattene og de har åpnet tre av dem, haha. 
Mine julekalendere

Hei!

På fredafen feiret vi 40-årsdagen til min far, det var så utrolig koselig at så mange fra min fars side kunne komme. Det ble en artig kveld, synd at det ikke ble tatt noen mange bilder. Og så godt mat som min mor hadde ordnet. Nå er det bare å begynne og prøve å finne ut hva vi skal spise i min mors bursdag som er på neste lørdag, den 12.desember! Men det er ikke noe stress enda, må også kjøpe gave. I dag så ble jeg vekt av den eldste katten vår, men det hadde ikke så mye å si det begynte å bli ganske sent på dagen. Etter noen timer kjørte jeg til fillan, fordi min søster skulle til en venninne. 

Egentlig skulle jeg ikke ha noe julekalender, så den 1.desember dro jeg inn til Trondheim og da fikk jeg en snapp fra min mor med bilde av pakkekalenderen hun hadde laget til meg og min søster. 

Endelig helg!

Hei!

På onsdagen var i Trondheim, å da var jeg til tannlegen for å stramme reguleringen. Fysøren det var mye vondere denne gangen enn det har vært før. Som en liten trøst for at det var vondt så dro jeg å kjøpte meg sushi, elsker virkelig sushien de har på shin sushi på Trondheim Torg. Var også innom Kicks for å kjøpe foundation, utrolig god foundation fra MAC. Kom hjem ganske sent på onsdagen,orket ikke å gjøre så mye. I går skjedde det ikke noe, har vært så sykt trøtt denne uken. 
Denne uken har gått så utrolig skate, men i dag er det endelig fredag. Jeg sluttet 11.15 Og i dag skal vi feire bursdagen til pappa. Det gleder jeg meg fordi da kommer en del av slekten på min fars side. Utrolig koselig når vi alle er smalet! 

Ellers har vi begynt å pynte til jul, ikke så mye på stuen da. Men jeg har tatt opp juletreet, vet ikke helt når jeg skal begynne å pynte det. Den ene katten elsker å leke med julekuler. Tror jeg må vente litt med å pynte treet så ikke kulene blir ødelagt. 


Ting dere kanskje ikke viste om meg!

- Før jeg fjerner sminken tar jeg alltid på et lag med sminke før jeg da fjerner alt!

- Jeg er allergisk mot det meste av sminke, eneste sminke merke jeg tåler er Clinique. Men jeg bruker det meste av sminke forde.

- Jeg elsker å reise til nye steder og oppleve nye kulturer og smake på kulturell mat. 

- Jeg er utrolig glad i å være alene, blir det for mye folk eller for mye styr må jeg dra derifra 

- Jeg bruker pengen mine like fort som de kommer inn på kontoen, noe som ikke er særlig bra fordi jeg ikke har noe fast inntekt . 

- Trives ikke uten sminke, kommer heller for sent til skolen enn å komme uten sminke. 

- Jeg blir veldig paranoid når det er snakk om kidnapping eller dreping. 

- Når jeg finner en sang jeg liker hører jeg på den X antall anger, blir veldig for lei av den sangen

- Jeg har et veldig ukomplisert forhold til livet generelt, og tenker at alt ordner seng uansett. Det kan både være positivt og negativt. Positivt fordi jeg generelt har det rimelig bra med meg selv og ikke kompliserer ting, negativt fordi jeg kanskje burde tatt visse ting litt mer seriøst.

- Jeg drømmer om å reise på safari

- Jeg er veldig overfølsom, gråter når jeg blir lei meg, sint og skuffet eller vist jeg kommer i en ubehagelig situasjon. For å ikke begynne å gråte tar jeg meg en tygis når jeg kjenner at jeg må gråte.

- Den beste dagen livet mitt var da jeg møtte Olav fra nattpatruljen ♥♥♥♥♥♥♥


Bilde er fra i sommer da jeg var i Brighton, savner denne plassen og folkene utrolig mye :(

 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
hits